Rólunk

Magyarország legnagyobb és legolvasottabb DC oldalának blogfelülete részletesebb bejegyzésekkel és exkluzív tartalmakkal!

Hirdetés

További oldalaink

Kedvelj minket a Facebookon!Iratkozz fel a YouTube csatornánkra!

Már az Instagramon is megtaláltok minket!Friss hírek nap közben is a Twitteren!

Facebook

Utolsó kommentek

A filmkészítő lánya öngyilkosságot követett el még márciusban, ami arra kényszerítette őt, hogy szünetet tartson a munkában, így Joss Whedont kérték fel, hogy befejezze a Warner Bros. szuperhősfilmjét: "Úgy döntöttem, hogy visszalépek a filmtől, hogy a családommal, a gyermekeimmel legyek, akiknek igazán szükségük van rám."

zack-and-deborah.jpg

Címkék: hír Joss Whedon Zack Snyder Az igazság ligája Deborah Snyder

Szólj hozzá!

A sajtó kiválasztott képviselői a múlt héten megnézhették a DC Bővített Univerzum negyedik felvonását. Habár a teljes kritikájukat még nem tehetik közzé, a Warner Bros. most annyit biztosított számukra, hogy a közösségi oldalaikon röviden leírják a véleményüket a filmről. Elhoztunk nektek néhány magyarra fordított írást, amit új képekkel fűszerezünk meg a filmből, amik az Entertainment Weekly legújabb számának hasábjain, illetve a PursureNews (Ezúton is köszönjük a linket Mikó Szilviának!) oldalán debütáltak.

ew-ww-cover-index.png

Címkék: vélemény kritika Wonder Woman Chris Pine Patty Jenkins Gal Gadot

Szólj hozzá!

Lezajlott a CW Upfront prezentációja, ahol a csatorna őszi menetrendje mellett több bejelentésre is sor került, valamint a címben is említett "Black Lightning" megkapta az első előzetesét. Vegyük sorra, hogy mit is tudtunk meg a DC sorozatos világának háza tájáról.

cw-superheroes.jpg

Címkék: hír Arrow Supergirl Black Lightning The CW The Flash Upfronts Legends of Tomorrow Cress Williams Arrowverzum

Szólj hozzá!

Tovább folytatódik a "Minden, amit tudnod kell..." nevezetű rovatunk, amiben most először nem egy filmet, hanem a címben már említett videojátékot, a nagy sikerű "Injustice: Gods Among Us" folytatását vesszük górcső alá. Már csak pár nap van hátra a megjelenésig, ezért összegyűjtöttük nektek a fontosabb információkat, amiket tudnotok kell, mielőtt beszerzitek NetherRealm Studios új bunyót játékát. Fussuk át tehát, hogy mit tudunk az "Injustice 2" videojátékról!

share.jpg

Címkék: folytatás Batman Superman Injustice 2 Ed Boon Injustice: Gods Among Us

1 hozzászólás

A Warner Bros. hamarosan megtalálhatja a megfelelő személyt a skarlát gyorshajtó szóló mozijának élére, habár a korábban betervezett premierdátumot már biztos nem fogják tudni tartani – legyen akármilyen gyors is a karakter. A The Hollywood Reporter forrásai szerint Matthew Vaughn, Robert Zemeckis és Sam Raimi is ott van a stúdió végső jelöltjei között.

matthew_vaughn_robert_zemeckis_and_sam_raimi_split.jpg

Címkék: hír The Flash Billy Crudup Ezra Miller Kiersey Clemons DC Bővített Univerzum

Szólj hozzá!

Február elején jött, és kasszát robbantott "A Lego-kaland" legnépszerűbb karaktere a saját mozifilmjével, hamarosan pedig visszatér, hogy a lemezeladások tekintetében is felmutasson valamit. A hazai forgalmazó Pro Video Film & Distribution a nap folyamán küldte ki a júniusi BD/DVD megjelenéseit, aminek legjavát a "Lego Batman - A film" (a "Minden, amit tudnod kell..." cikkünk) különböző változatai teszik ki.

lgp-cp-1157.jpg

Címkék: hír extrák DVD Blu-ray Lego Batman - A film LEGO Batman magyar megjelenés

Szólj hozzá!

Hivatalosan is kezdetét vette a Warner Bros. Pictures égisze alatt, James Wan rendezésében készülő akciókaland, az első szóló "Aquaman" film forgatása "Ahab" munkacímen! Jason Momoa játssza a címszerepet, aki az ősszel érkező "Az igazság ligája" után tér vissza a karakterhez.

aquaman_title.jpg

Címkék: hír Atlantisz Nicole Kidman Aquaman Amber Heard Zack Snyder Willem Dafoe Jason Momoa James Wan Patrick Wilson Don Burgess Charles Gibson

Szólj hozzá!

A Warner Bros. hatalmas lépést tesz a digitális műsorszolgáltatás irányába az egyik vezető brandjével. A stúdió és a DC Entertainment létrehoz egy új, DC-tematikájú szolgáltatót, ami 2018-ban indul útjára két saját gyártású, képregényen alapuló TV sorozattal. Az egyik az élőszereplős "Titans" széria, ami mögött a CW DC univerzumának királya, Greg Berlanti áll, de közreműködnek még olyan nevek, mint Akiva Goldsman, Geoff Johns, Sarah Schechter, valamint a Warner Bros TV. A másik a kultikus animációs sorozat, a "Young Justice" felélesztése a Warner Bros. Animation részéről. Ez utóbbi címe "Young Justice: Outsiders" lesz.

gallerycomics_1900x900_20140917_ntt_v1_cvr_53f500285e4b80_52534093.jpg

Címkék: hír Titans Young Justice: Outsiders

Szólj hozzá!

23.
április

KÉPSZEMLE #1: Amber Heard

DC Comics Magyarország  |  2017.04.23. 16:55  |  Szólj hozzá!

Új rovatot indítunk a blogon "Képszemle" néven, amely abból áll, hogy különböző fotósorozatokat osztunk meg a DC sztárjairól. Ezek nem kizárólag, de többnyire magazinokhoz készült képek lesznek. Rögtön bele is kezdünk az első "áldozattal", aki épp tegnap ünnepelte a 31. születésnapját, novemberben pedig "Az igazság ligája" filmben tündökölhet Aquaman kedvese, Mera szerepében. Lássunk hát néhány remekül sikerült fotót a csodaszép Amber Heardról, melyeket az amerikai ELLE Magazine mutatott be elsőként még 2015 júliusában. Ezúton is Isten éltesse a tengerek egyik legszebb hölgyét!

kepszemle_1.png

Címkék: Amber Heard képszemle

Szólj hozzá!

Már nagyon régen adott magáról életjelet a Syfy kötelékében készülő Superman előzmény, a "Krypton", ám – habár nem hivatalosan – most meglepetésszerűen befutott az egyébként még be nem rendelt sorozat legelső előzetese. Ennek apropóján szedtük most össze, hogy mit is tudunk eddig a David S. Goyer közreműködésével készülő projektről.

krypton.jpg

Címkék: előzetes hír előzmény David S. Goyer Krypton Georgina Campbell Lyta Zod Cameron Cuffe Seg-El

Szólj hozzá!